1·Lectures met Rens Borgers

donderdag 05 april 2018, 20:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Rens Borgers, al ruim 30 jaar actief in de bouwsector, is pionier op het gebied van ecologisch bouwen. In zijn 1·Lectures op 5 april vertelt hij over het creëren van een gezond energie reducerend milieu op basis van biomaterialen.

Zo zet hij uiteen hoe je kan ontwerpen met stro en met kalkhennep. Ook komen wetenschappelijke resultaten van ecologische gebouwen aan bod, zoals het Science Museum London en de Universiteit van Bath. Tot slot spreekt hij vanuit zijn persoonlijke ervaring over biobased wonen.

Datum: donderdag 5 april 2018
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam
Prijs: €5,- (losse lezing)
Tickets zijn verkrijgbaar in de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam. Daarnaast zijn tickets te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.
Voertaal: Engels.

1·Lectures
De Academie van Bouwkunst en Architectuurcentrum Amsterdam organiseren samen de 1·Lectures. Dit zijn lezingen waarin uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur de revue passeren. Bekijk hier het volledige overzicht van de 1·Lectures.

Delen