Future of Work - Florian Idenburg

woensdag 28 maart 2018, 19:30 - 22:00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Wat kan Amsterdam leren van steden als New York, Parijs, Shanghai of Istanbul? Architect en stedenbouwkundige Florian Idenburg (SO-IL) presenteert vanavond zijn onderzoek naar de toekomst van onze werkomgeving. Idenburg is een Nederlandse architect en mede-oprichter van het bekroonde architectenbureau SO-IL in New York City. Hij is universitair hoofddocent aan de Graduate School of Design aan Harvard.

De C4C6 lezingen zijn toegankelijk voor 2e en 3e jaars studenten aan de Academie van Bouwkunst. Voor hen is het volgen van alle lezingen verplicht, behalve de lezing van Florian Idenburg op 28 maart. Deze is facultatief.

De lezingen vinden plaats in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst. De lezingen op 28.03, 11.04, 16.05 en 23.05 worden gehouden in Pakhuis de Zwijger en zijn, in tegenstelling tot de lezingen op de Academie, wel toegankelijk voor publiek.

De C4C6-lezingenreeks is bedoeld om masterstudenten aan de Academie van Bouwkunst een duidelijk beeld te geven van de huidige stedelijke problemen in Amsterdam. Ten tweede laat het internationale perspectief de studenten zien dat stedelijke oplossingen die in een deel van de wereld worden gegenereerd, een inspiratie kunnen zijn voor steden in andere landen.

Delen