Workshop Architectuur

donderdag 1 maart 2018, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 1 maart een workshop bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de voorbereidende cursus, de minor en de reguliere masteropleiding Architectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen.

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Architectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van de docenten Michiel Zegers en Dafne Wiegers (alumni van de Academie van Bouwkunst). Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Klik hier voor het dagprogramma en de opgave waar in teamverband aan gewerkt zal worden. 

Meld je aan via het aanmeldingsformulier. 

Delen