1·Lectures met Arnoud Gelauff

donderdag 25 oktober 2018, 20:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

In 2014 stond Arnoud Gelauff al eens op het 1·Lectures podium om de diverse ontwerpen voor Pontsteiger toe te lichten die hij en zijn partner Floor Arons over de jaren gemaakt hadden. Inmiddels zijn we vier jaar verder en staat er aan de kop van de pontsteiger in de  getransformeerde Houthaven een nieuw icoon.

Pontsteiger wordt deze winter opgeleverd. Het immense woongebouw is vanuit vele hoeken van de stad zichtbaar en daardoor ook een stuk bekender dan vier jaar geleden. We mogen op herhaling dus. Met vier jaar ervaring erbij vertelt Arnoud Gelauff alles over de twaalf bijzondere jaren in het leven van Arons en Gelauff architecten met, zonder en uiteindelijk weer met Pontsteiger.

Datum: donderdag 25 oktober 2018
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam
Tickets: Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van hun collegekaart. Zij hoeven niet van te voren de kaarten te reserveren. Geen student, maar wel interesse? Losse tickets via de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam zijn helaas uitverkocht.
Voertaal: Engels

1·Lectures
De Academie van Bouwkunst en Architectuurcentrum Amsterdam organiseren samen de 1·Lectures. Dit zijn lezingen waarin uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur de revue passeren. Bekijk hier het volledige overzicht van de 1·Lectures.

Delen