Workshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

woensdag 13 december 2017, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op woensdag 13 december een workshop bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de voorbereidende cursus, de minor en de reguliere masteropleidingen Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. 

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van docenten (alumni van de Academie van Bouwkunst). Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie. 

Klik hier om je aan te melden.  

Delen