Studenten tonen korte films op Marineterrein

vrijdag 08 september 2017, 21:00 - 23:00 uur


Er gebeurt van alles op Marineterrein Amsterdam. Er worden oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen bedacht, getest en toegepast. Pioniers, ondernemers en wetenschappers werken er samen aan projecten die stad en land toekomstbestendig maken.

Om het brede publiek kennis te laten maken met Marineterrein Amsterdam, zijn er op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 open dagen. De Academie van Bouwkunst neemt deel aan deze open dagen onder de naam ‘ME – Moving Pictures’. De zes winnende filmpjes van de Winter School 2017, gemaakt door studenten van de Academie, worden getoond in de Commandantswoning op het terrein. In de filmpjes van elk 3.13 minuten hebben studenten vastgelegd wat volgens hende waarde is van het Marineterrein of in de toekomst van waarde zou kunnen zijn. Welke nieuwe betekenis kan deze plek voor de stad krijgen?

De korte films zijn te zien op 8, 9 en 10 september tussen 21:00 en 23:00 uur op het Marineterrein. Kijk voor meer informatie op de website van het Marineterrein.

EXTRA: Op zaterdagavond 9 september v.a. 21.00 uur zullen Jeroen Musch (curator van de Winter School,  Artist in Residence van de Academie en fotograaf) en Arjan Klok aanwezig zijn, samen organiseerden zij de Winter School.

Delen