1·Lectures over het Marineterrein: One Project

donderdag 28 april 2016, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Liesbeth Jansen en Thijs Meijer, respectievelijk directeur en projectmanager van het projectbureau Marineterrein Amsterdam, spreken over de herbestemming van het Marineterrein. De herontwikkeling van het Marineterrein gaat namelijk niet op een klassieke manier. Het gebied van 14 hectare in het centrum van Amsterdam is 360 jaar in gebruik geweest van de Koninklijke Marine en wordt nu geleidelijk teruggegeven aan de stad.

1·Lectures
1·Lectures is een samenwerking van Architectuurcentrum Amsterdam en de Academie van Bouwkunst. Deskundigen, grootheden, nieuwkomers en buitenstaanders worden uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over onderwerpen in de architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Kaarten
De lezing vindt plaats op donderdag 28 april, aanvang 20.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213. Kaarten à €5 zijn te koop aan de deur vanaf 19.30 uur en via de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam. Academiestudenten en medewerkers hebben vrij toegang op vertoon van de college- of medewerkerspas. De voertaal is Engels.

Delen