1·Lectures met Paul Smither

donderdag 15 december 2016, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De in Tokio gevestigde landschapsontwerper Paul Smither bezoekt op donderdag 15 december Amsterdam voor de 1·lectures op de Academie van Bouwkunst. Tijdens deze avond deelt hij zijn succesvolle en unieke benadering van landschapsontwerpen.

Na zijn opleiding aan het prestigieuze Royal Horticultural Society, verhuisde Smither naar Japan waar hij in 1997 het bureau Garden Rooms oprichtte. Zijn ontwerpbenadering wordt gewaardeerd in Japan en daarbuiten. Hij maakt geen gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmest en streeft naar een duurzame manier van tuinieren. As nature intends. Smither heeft meerdere rijk geïllustreerde boeken gepubliceerd over zijn tuinontwerpen en heeft een eigen televisieprogramma in Japan.

Tijdstip en kaartverkoop
Donderdag 15 december, start 20.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 in Amsterdam. Tickets zijn te koop via de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam, of aan de deur vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing. Prijs: €5 (losse lezing) €35 (passe-partout acht lezingen). Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart. De voertaal is Engels.

Delen