1·Lectures met Césare Peeren: One Catalog

donderdag 10 september 2015, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op donderdag 10 september doet architect Césare Peeren van het Rotterdamse bureau Superuse Studios de aftrap van een nieuw seizoen 1·Lectures. Hij vertelt over de werkwijze en filosofie van zijn Rotterdamse architectenbureau Superuse Studios, pionierend in professioneel architectonisch hergebruik van afgedankte materialen. 

Nieuw bij de 1·Lectures zijn terugkerende themaseries. In de maanden september tot en met december komen in acht avonden drie thema's aan bod: One Catalog, One Era & One Extreme.

Tenzij anders vermeld, vinden de lezingen plaats in de Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Steeds op donderdagavonden, aanvang 20.00 uur.

Kaartverkoop
Kaarten à € 5 zijn in de voorverkoop online verkrijgbaar op de website van Arcam. Daarnaast zijn ze te koop aan de deur, vanaf 19.30 uur op de avond van de lezing (indien voorradig). Academiestudenten hebben vrij toegang op vertoon van collegekaart.

Delen