1·Lectures met Xaveer de Geyter

donderdag 16 april 2015, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Xaveer de Geyter (1957) vertelt over het werk van het Vlaamse bureau voor architectuur en stedenbouw. 

De lezing vindt plaats op donderdag 16 april, start 20.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213. Kaarten à €5 zijn te koop aan de deur vanaf 19.30 uur en via de webshop van Arcam. Academiestudenten en medewerkers hebben vrij toegang op vertoon van de college- of medewerkerspas. De voertaal is Engels.

1·Lectures
1·Lectures is de opvolger van de Capita Selecta-lezingen en de Arcam-lezingen, bedoeld voor Academiestudenten en alle andere belangstellenden. Deskundigen, grootheden, nieuwkomers en buitenstaanders worden uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over onderwerpen in de architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Volgende sprekers zijn: Stephan Petermann (7 mei), Christophe Girot (21 mei), Adrian Forty (4 juni). 

Delen