1·Lectures met Aart Oxenaar en Jan Benthem

donderdag 25 september 2014, 20:00 - 21:30 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Aart Oxenaar en Jan Benthem zijn de sprekers in de tweede aflevering van de lezingenreeks 1·Lectures op donderdag 25 september a.s. in de Academie van Bouwkunst. Zij vertellen over hun gemeenschappelijke fascinatie voor het Centraal Station Amsterdam.

1·Lectures is de opvolger van de Capita Selecta-lezingen van de Academie en van de Arcam-lezingen in de Brakke Grond. De reeks is bedoeld voor architectuurstudenten en alle andere belangstellenden. Deskundigen, grootheden, nieuwkomers en buitenstaanders worden uitgenodigd om hun licht te laten schijnen over onderwerpen in de architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp.

Bezoekersinformatie
De lezingen vinden plaats op donderdagavonden, start 20.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213. Kaarten à €5 zijn te koop aan de deur vanaf 19.30 uur. Academiestudenten en medewerkers hebben vrij toegang op vertoon van de college- of medewerkerspas. De voertaal is Engels.

Delen